Når:
23. september 2020@14:00-15:00
2020-09-23T14:00:00+02:00
2020-09-23T15:00:00+02:00
Hvor:
Fauske bibliotek
Torggata 21
Pris:
Gratis
Bokprat - lesesirkel for voksne @ Fauske bibliotek

Glad i å lese? Vil du dele leseopplevelsene med andre?
Bli med på høstens andre bokprat- Fauske biblioteks lesesirkel for voksne.Vi leser samme bok og prater om boka. Eneste forutsetning for å delta er at du har lest boka som det blir prata om.

Denne onsdagen tar vi for oss «Søsterklokkene» av Lars Mytting.

«Søsterklokkene er første bok i en ny trilogi fra Lars Mytting, en av våre største historiefortellere. Så lenge folk kunne huske hadde Søsterklokkene ringt over det trange dalføret, med en klang så malmfull og kraftig at klokkeren ble døv etter bare tre messer. Klokkene ble støpt til minne om tvillingene Halfrid og Gunhild Hekne, som var sammenvokst fra hoftene og ned. Det hvilte alltid noe større over søstrene, som om de tilhørte en annen og mektigere verden,og en av billedvevene de lagde, ble sagt å vise framtida. I 1879 flytter en nyutdannet prest inn på prestegården, der nittenårige Astrid fra Hekne gjør tjeneste. Fra Tyskland kommer en fremmed mann med vidløftige planer. Den gamle stavkirken som har huset klokkene går uvisse tider i møte, og snart utsettes bygda for brå skiftninger og ubøyelige viljer.Søsterklokkene er en rik fortelling om gammel tid som brytes mot nye ideer, om mørkt slit og solvarme steiner, om to kirkeklokker med overjordisk klang og evigheten som horisont.»
(Omtale: Hentet fra Ark bokhandel)

Er den god, midt på treet, fantastisk, kjedelig, irriterende, tafatt eller noe helt annet? Det kan diskuteres!

Stikk gjerne innom biblioteket og lån boka.
Arrangementet er gratis og åpent for alle.

Bokpraten inspirerer og gir mer leselyst
Biblioteket har arrangert bokprat siden høsten 2018 og det er en mer eller mindre fast gjeng som møtes hver gang, og vi har plass til flere. Det er både artig og inspirerende å snakke om ei bok som både du og andre nettopp har lest. Det beriker leseopplevelsen og ikke minst – gir mer leselyst. Og du kan bli overraska over hvor ulikt folk leser samme bok.
Biblioteket spanderer kaffe og te. Velkommen nye og gamle bokpratere!

Translate »