Når:
13. oktober 2022@14:00-14:30
2022-10-13T14:00:00+02:00
2022-10-13T14:30:00+02:00
Hvor:
Fauske bibliotek
Pris:
Gratis
Kontakt:
Fauske bibliotek v/ Elin Rønningen
75604050
Bokprat – Fauske biblioteks lesesirkel for voksne
TORSDAG 13. OKTOBER KL.14-15.

«Er mor død» av Vigdis Hjorth

«Johanna er kunstner og har tilbrakt de siste tre tiårene i USA sammen med mannen sin og sønnen deres. Etter at mannen dør, vender Johanna tilbake til hjemlandet. Hva gjenstår av livet Johanna etterlot seg i Norge for flere tiår siden? Hva forventer hun å finne når hun kommer tilbake? Hvordan skal hun greie å bygge bro mellom fortid og nåtid? I romanen følger vi Johannas selvransakelse, men også hennes forsøk på å forstå og nærme seg sin mor. Igjen skriver Vigdis Hjorth medrivende og dyptloddende om tidløs tematikk.» Omtale: Cappelen Damm.

Om bokpraten:
Glad i å lese? Vil du dele leseopplevelsene med andre? Bli med på bokprat- Fauske biblioteks lesesirkel for voksne. Vi leser samme bok og prater om boka. Eneste forutsetning for å delta er at du har lest boka som det blir prata om. Er den god, midt på treet, fantastisk, kjedelig, irriterende, tafatt eller noe helt annet? Det kan diskuteres!
Vi vil gjerne ha med flere på bokpraten. Deltakerne er enige i at å dele en felles leseopplevelse er en berikelse på mange vis.
Sagt på bokpraten om bokprat:
«Å delta på bokprat er sosialt og det er artig å møte andre som har lest samme bok. Man får høre hva andre tenker om boka man selv har lest.»
«Som deltaker på bokprat får man lest bøker man ikke ville valgt selv og det kan vise seg å være en fantastisk bok!»
«Å lese og delta på bokprat er mentalt utviklende – man får tolke, tenke og nye møter kan være berikende. Det er interessant å høre hva andre tenker om boka»
«Å lese er kjempeviktig; man får opplevelser, kunnskap og innsikt.»
«Biblioteket er en viktig instans og møteplass»
Vi spanderer kaffe og te.

Velkommen nye og gamle bokpratere!
Translate »