I biblioteket


Fauske bibliotek:

Hovedbiblioteket:
Tirsdag kl.12-19
Torsdag og fredag kl.10-15. Ubetjent kl.10-12. Husk lånekort!

NB! Skoler og barnehager kan også bestille bibliotekbesøk fra kl. 09.00 (utenfor ordinær åpningstid) disse dagene:
Tirsdag, torsdag og fredag. 

 

Ta kontakt med oss per e-post eller tlf. for bestilling og andre henvendelser:

E-post: skranke.bibliotek@fauske.kommune.no
Tlf. skranke: 911 46 550

Biblioteket har tre stasjonære PC-er og 1 skriver til publikumsbruk.

Scanning/ kopier:
Spør i skranken.

Pris for utskrift og kopier:

A4 A3
Sort/hvitt 2 kr 5 kr
Farger 5 kr 15 kr

 

Aviser:
I biblioteket kan du lese lokalavisene Avisa Nordland og Saltenposten. I tillegg har vi Aftenposten Junior og den flerkulturelle avisa Utrop.

Magasiner:
Vi har et godt utvalg i magasiner til utlån:  Bonytt, Altså, Jazznytt, Blikk, Digital foto, Fotografi, Friluftsliv, Gjør det selv, Hagen for alle, Hjemmet, I form, Illustrert vitenskap, Illustrert vitenskap historie, Julia, Lyd og bilde, Melk, Ottar, Reiselyst og Prosa.

NB! Har ditt lag eller organisasjon lyst til å arrangere noe på biblioteket? Ta kontakt med oss. Det kan være innenfor åpningstidene, men også utenfor åpningstidene etter avtale.


Redd Barna region nord arrangerer «Gamenite»- spillkvelder for ungdom 12-16 år på biblioteket hver måned. Arrangementet er et gratis og populært fritidstilbud. Les mer om Gamenite på biblioteket her.

 

Vi har aktiviteter og arrangementer på biblioteket året rundt. Kontakt oss om dere vil sette i gang en aktivitet eller har en idé til aktiviteter og arrangementer på biblioteket. Det kan være konserter, boklansering, forestilling, stand-up, redesignkurs, foto- og tegneutstilling, gaming-aktivitet, juleverksted, framføring av slampoesi, høytlesing, lesesirkel, foredrag, debatt eller noe helt annet. Ring oss  på tlf. 911 46 550 (skranke), send en e-post eller stikk innom for en prat.

Fauske bibliotek holder til i Administrasjonsbygget (det store hvite og grønne bygget) ovenfor Rådhuset/ kinoen i Fauske sentrum, Torggata 21.

Valnesfjord filial i Valnesfjord skole har åpent onsdager kl.17-19.

Folkebibliotek-filialen følger skoleruta.

Translate »