Biblioteket kan skaffe bøker på ukrainsk og mange andre språk fra Det flerspråklige bibliotek.

Klikk deg inn på Det flerspråklige bibliotek. Der finner du gratis nedlastbare ukrainske bøker på nett og bøker på ukrainsk som kan du kan bestille via oss. Bestilte bøker henter du på Fauske bibliotek.

Bestill ved å kontakte oss per e-post skranke.bibliotek@fauske.kommune.no, ring skranken på tlf. 75 60 40 50 eller stikk innom i våre åpningstider:

Tirsdag kl.12-19
Torsdag og fredag kl.10-15 (ubetjent kl.10-12)

Det flerspråklige bibliotek

OM DFB:
Det flerspråklige bibliotek (DFB) skal være et støtteapparat for alle landets bibliotek, så de er i stand til å betjene brukere på det flerkulturelle feltet på en effektiv måte. Som privatperson har du tilgang til alle DFBs samlinger via ditt lokale bibliotek. Biblioteket kan bestille bestemte titler til deg eller bokpakker på språk du er interessert i.