Vandrebok-ta ei bok og la den vandre
Ei vandrebok er ei bok som du kan ta med deg fra en av våre bokstasjoner på Fauske. Vi har utstasjonert vandrebøker på Fauske togstasjon og fra sommeren 2020  ved inngangen på Amfi kjøpesenter, like ved Fauske turistinformasjon. Les boka og behold den om du vil. Eller la den vandre videre til neste leser. Vil du la den vandre videre, legg gjerne boka slik at den lett blir funnet av noen andre. Da kan boka glede mange på sin vandringsvei.

Sprer leseglede
Prosjekt vandrebok handler om gi bøkene nytt liv. Ved å sende bøkene på vandring, finner de kanskje sin spesielle eier eller kanskje vandrer de langt. Vandrebøker er bøker som vi har tatt ut av boksamlinga vår, men som langt ifra er ferdiglest. De kan fortsatt glede mange! Det var tidligere biblioteksjef Rita Jørgensdatter som innførte vandrebøker på Fauske bibliotek i 2016. Vandrebøker finnes også ved flere andre bibliotek og er ment å være lett tilgjengelige for alle og spre leseglede der folk ferdes. Fra bokstasjonene kan hvem som helst ta med seg ei bok og etterlate den et sted hvor den kan være til glede for andre.

Gratis tilbud til alle
Tilbudet er gratis og for alle som kommer over vandrebøker. I bøkene står kontaktinformasjon til biblioteket, Gjerne fortell oss om boka og hvor den har vandra til  bibliotek@fauske.kommune.no. Vi oppfordrer også til å ta foto av vandreboka og poste innlegg på Instagram, Facebook  osv. med emneknaggen vi har oppretta for våre vandrebøker #vandrebokafauskebib.

Ønsker flere bokstasjoner med vandrebøker
Vi vil gjerne ha vandrebøker utstasjonert flere steder i kommunen. Gjerne ta kontakt med biblioteksjef Elin Rønningen dersom du er interessert i en bokstasjon med vandrebøker på din arbeidsplass,kafé osv.
Kontaktinfo: elin.ronningen@fauske.kommune.no, tlf. 75 60 40 53

 

Translate »