Filmbib – strøm norske kortfilmer gratis

Du kan se norske kort- og dokumentarfilmer helt GRATIS med ditt nasjonale lånekort og pin-kode fra biblioteket. Se filmene på PC, mobiltelefon eller nettbrett.

Hvordan komme i gang?
Logg deg på tjenesten med lånekortnummer og pin-kode fra biblioteket. Pålogging kan du gjøre via filmbib.no eller gjennom Filmbib-appen for iOS eller Android.

Hvilke filmer finner du?
Du kan se kortfilmer og dokumentarer av nyere dato, men også flere filmer som går tilbake i tid. Filmbib har en unik samling av filmer for både barn og voksne: animasjonsfilmer, eksperimentelle filmer og humoristiske, korte historier. Her er også historisk interessante, engasjerende og samfunnsaktuelle dokumentarer og mye mer.

Hvem kan bruke Filmbib?
Filmene i Filmbib er rettighetsklarert til privat bruk og for bruk i klasseromsundervisning.

Om Filmbib
Alle filmene i Filmbib er kjøpt inn gjennom den nasjonale innkjøpsordninga for film. Ordninga administreres av Norsk filminstitutt på oppdrag fra Kulturdepartementet og er opprettet for å bidra til bredde og kvalitet i filmtilbudet for voksne og barn og stimulere filmkulturen i Norge.
Kilde: filmbib.no