Lesekroken – les, lytt og syng på mange språk

På Lesekroken.no finner du hundrevis av barnesanger, eventyr og digitale aktiviteter både på norsk og de vanligste minoritetsspråkene i Norge.
Du kan lese og lytte til eventyr på mange språk, synge karaoke, høre barnesanger, øve på språk, fargelegge tegninger og printe ut, legge puslespill og mye mer. En fin aktivitetsside for alle barn. 

Lesekroken er åpen for alle som er lånere ved Fauske bibliotek og kan brukes overalt via data, nettbrett og mobil. Ingen nedlastning er nødvendig.
Eventyrene er lest opp av mange kjente og kjære skuespillere. bl.a. Sverre Holm, Sidsel Ryen, Henki Kolstad, Jens Bolling og Eli Rygg.
Lesekroken er en digital tjeneste tilpassa barn som brukes av bibliotek, skoler, barnehager, private og PPT-tjenesten i landet.

Fauske bibliotek abonnerer på lesekroken.no og alle som er lånere hos Fauske bibliotek kan få gratis tilgang til denne tjenesten. Det eneste du trenger er et publikumspassord fra Fauske bibliotek.
Ved å benytte publikumspassordet kan tjenesten tas i bruk med engang.

Hvordan bruke Lesekroken?

  1. Ta kontakt med oss på Fauske bibliotek for å få publikumspassord til lesekroken.no. Send oss e-post til skrankebibliotek@fauske.kommune.no,  ring 75 60 40 50 eller stikk innom biblioteket for passord.
  2. I feltet opp til høyre på forsida av lesekroken.no, skriver du inn publikumspassordet i «Logg inn»- feltet.
  3. Klikk Logg inn
  4. Velg ønsket Språk/flagg ved å klikke på flagget/navn.
  5. Klikk på ønsket eventyr.
  6. Velg fra menyen: Lese – Lytte – Barnesanger – Karaoke –  Puslespill – Fargelegge – Ordlotto – Språktrening

Velkommen til lesekroken.no

Translate »