Christer Borg leser elleville historier fra debutromanen «Lover ikke bra»

Christer Borg har utgitt både roman og plate i året som gikk.

Hør den kreative typen i et eksklusivt opptak på Fauske bibliotek lese fra debutboka og framføre to låter med bandet Christer Borg og Medborgeran som foruten Borg på vokal, tangenter og bass består av Henning Johansen på slagverk og Ove Pedersen på gitar.

Forfatter og musiker Christer Holst fra Fauske alias Christer Borg debuterte i 2020 med romanen «Lover ikke bra» og ga samme år også ut sin tredje barneplate «Vindtyveriet i Blåseby».


Utdrag fra romanen:
«Tilbake i Vaagsø innså jeg at jeg var totalt blakk. De siste pengene holdt så vidt til drivstoff gjennom svensk Lappland, en stor pose Djungelvrål og en 6-pack med Loka Päron på Konsum i Jokkmokk. Strengt tatt burde jeg ha jobba, men så var det dette med utdanning da. Jeg var mitt i mitt tjueåttende år og hadde ikke tatt så mye som et kveldskurs etter videregående. Foreldra mine hadde prøvd å pushe meg i akademisk retning. De ville at jeg skulle få meg ei solid teoretisk utdanning, men jeg klarte aldri å fri meg fra kunstnerdrømmen, som hadde ridd meg si tidlig i tenåra. Problemet var at jeg aldri klarte å bestemme meg for hvilket uttrykk jeg skulle satse på. Den ene dagen var det maling som gjaldt, den neste skreiv jeg dikt, og før uka var omme, hadde jeg både lagd musikk og knipsa bilder.»

Boka «Lover ikke bra» kan du selvsagt låne på biblioteket. Se om boka er ledig i nettbiblioteket

Biblioteket står for produksjon og har mottatt økonomisk støtte til denne digitale produksjonen fra Nordland fylkesbibliotek og Nasjonalbiblioteket.

Sjekk også ut serien «Boktips fra folket» – Fauskeværinger anbefaler bøker – på Fauske biblioteks YouTube-kanal

Translate »