Bli med på sommerens kuleste lesekampanje!

Fra 1. juni til 31. august kan du som går i 1. til 7. klasse, delta på Sommerles.no. Skolestarterne kan også delta.

Sommerles gjør lesing enda morsommere! Du lager en profil på Sommerles.no, registrerer bøker, får lesetips, løser oppgaver og følger med på hva vennene dine leser. Her kan du også lese en superspennende fortelling, skrevet av forfatter Mari Moen Holsve.

Sommerles er for alle. For hver bok du legger inn, får du XP (poeng) og går opp i level. Du kan lese vanlige bøker, e-bøker, lydbøker, tegneserier, eller du kan bli lest for – all lesing teller. Du kan i tillegg vinne SOMMERLES-premier. Når du legger inn bøker får du digitale trofeer til profilen din på nettsiden, og du kan hente premier på biblioteket i løpet av sommeren.

Bli med på sommerles.no

Lær mer på altomsommerles

Hent premier i sommer på Fauske og på skolebiblioteket i Sulis før sommerferien.
Fauske bibliotek har åpent i hele sommer og du kan hente Sommerles-premier på biblioteket. NB! I Sulis er det mulig å hente premier for unger bosatt i Sulis på skolebiblioteket før sommerferien. Du kan stort sett også hente Sommerles-premier i alle folkebibliotek i hele landet.

Hvordan lage en bruker på Sommerles.no?
Gå til Sommerles.no og velg «Ny bruker» og fyll inn skjema.
NB! Du bør legge inn lånekortnummer som står på baksiden av bibliotekkortet ditt. Har du ikke eget kort, kan en av dine foresatte bruke sitt eget. NB! På noen skoler er det skolen som passer på lånekortet ditt, så bare spør læreren om du kan få nummeret for å kunne lage en bruker. Det er også mulig å skrive 0 (null) i lånekortnummer-feltet og likevel kunne registrere seg. Velg Fauske bibliotek under tilknytta bibliotek.

KODEORD får du hos oss på biblioteket.
På Sommerles.no er det mange artige oppgaver som gir poeng. Underveis i oppgavene kan du fylle inn kodeord som vi henger opp i Fauske bibliotek. Kan du ikke komme til biblioteket, kan du ringe og spørre om kodeordet i skranken tlf. 75 60 40 50 eller sende en e-post til skranke.bibliotek@fauske.kommune.no så forteller vi deg kodeordet du mangler. 

 

Translate »