Inger Elisabeth Solem fra Fauske debuterte med diktboka «Å fanga ord med hendene» I 2021. Solem har tidligere utgitt både dikt og bøker, men dette er første gang hun er blitt antatt på det anerkjente Lyrikkforlaget. Vi gratulerer!

«Ei samling dikt med ulike tema fra livet vi lever. De spenner mellom gleda, sorga og stilla. Mellom saknet og kjærleiken i ulike former. Ikkje alt blir sagt, mykje kan lesaren sjølv undre seg over. Om ord kan fangast med hendene og bli små setningar, kan tankar også fangast og bli noko å drøyme seg inn i.» (Omtale fra forlaget)

Vi har selvsagt boka på biblioteket. Løp og lån!

Se om boka » Å fanga ord med hendene» er ledig i nettbiblioteket

Om forfatteren:
Inger Elisabeth Solem (f.1949) er bosatt på Fauske. Etter at mannen døde av ALS ga hun ut bok om temaet sett fra pårørendes ståsted. Hun har bidratt til to diktsamlinger;  «101 dikt om kjærleik» og «Fleire dikt om kjærleik», utgitt på Cappelen Damm. Dette er hennes første diktsamling.

Boka » Å fanga ord med hendene» er flotte dikt beskrevet som «vakkert, varmt og vemodig om kjærleik, tap og levd liv» av Jarl Wåge (skribent og samfunnsdebattant)

«Dråpen»  fra diktsamlinga «Å fanga ord med hendene»

Vi har selvsagt boka på biblioteket. Løp og lån!

Sjekk også ut serien «Boktips fra folket» – Fauskeværinger anbefaler bøker – på Fauske biblioteks YouTube-kanal