Glad i å lese? Vil du dele leseopplevelsene med andre? Bli med på høstens første bokprat- Fauske biblioteks lesesirkel for voksne.

ONSDAG 26.8 KL.14-15 PÅ FAUSKE BIBLIOTEK

Vi leser samme bok og prater om boka. Eneste forutsetning for å delta er at du har lest boka som det blir prata om.
På høstens første bokprat prater vi om «Terapeuten» av Helene Flood.

«Den unge psykologen Sara driver privatpraksis for ungdom fra et kontor over garasjen i den store, arvede villaen hun er i gang med å pusse opp sammen med sin ambisiøse og overarbeidede arkitektmann, Sigurd. Men det går trått med både jobb og oppussing, og en dag legger Sigurd igjen en underlig beskjed på svareren til Sara for så å bli borte. Det gamle, halvferdige huset føles langt fra trygt. Gjenstander blir borte og dukker opp igjen, og er det fottrinn Sara hører på loftet om natten? Med Terapeuten markerer Helene Flood seg som et stort litterært talent og en fornyer av den psykologiske thrilleren. Terapeuten skildrer forvirringen som oppstår i et menneske når omgivelsene plutselig ikke lenger går i hop. Boka er solgt til 23 land før utgivelse i Norge.» (Omtale: Aschehoug forlag)

Er den god, midt på treet, fantastisk, kjedelig, irriterende, tafatt eller noe helt annet? Det kan diskuteres!

Stikk gjerne innom biblioteket og lån boka. Arrangementet er gratis og åpent for alle.

Bokpraten inspirerer og gir mer leselyst
Biblioteket har arrangert bokprat siden høsten 2018 og det er en mer eller mindre fast gjeng som møtes hver gang, og vi har plass til flere. Det er både artig og inspirerende å snakke om ei bok som både du og andre nettopp har lest. Det beriker leseopplevelsen og ikke minst – gir mer leselyst. Og du kan bli overraska over hvor ulikt folk leser samme bok.

Smitteverntiltak: Vi sitter med minst 1 meter avstand under bokpraten. Husk å møte frisk, vaske hender og holde avstand.
Vi registrerer navn og telefonnummer for å bistå ved ev.smittesporing.
Maks deltakere: 10 stk. Det er ingen påmelding, men førstemann til mølla.

Biblioteket spanderer kaffe og te.
Velkommen nye og gamle bokpratere!

Translate »