Velkommen nye og gamle bokpratere!
Vi spanderer kaffe og te.
Åpent for alle.
Fri inngang.
Om boka:
Fabelaktig familieportrett
«Tenåringen Fråid styrer huset i Urskogen 13 saman med storebroren Terje Eddipus og veslesøstera Eva, medan skipperfaren Vulgaris er ute på sine seilasar. Men ein dag kjem faren heim med ei stemor til ungane, Demona de Sjavy. Ho rokkar ved familiedynamikken, og alle må forholde seg til hennar labile humør. Men Fråid trivst med dei nye, kaotiske kvardagane. Han er fascinert av det uredde ved stemora, og kjenner samstundes omsorg for henne. Etter ei mislykka deltaking på eit foreldremøte, går Demona i kjellaren, og Fråid får for seg at han skal vere den første til å klare å lokke latteren ut av henne». (Omtale hentet fra Samlaget).
Om bokpraten:
Glad i å lese? Vil du dele leseopplevelsene med andre? Bli med på bokprat- Fauske biblioteks lesesirkel for voksne.
Vi leser samme bok og prater om boka. Eneste forutsetning for å delta er at du har lest boka som det blir prata om. Er den god, midt på treet, fantastisk, kjedelig, irriterende, tafatt eller noe helt annet? Det kan diskuteres!
Vi vil gjerne ha med flere på bokpraten.
Sagt på bokpraten om bokprat:
«Å delta på bokprat er sosialt og det er artig å møte andre som har lest samme bok. Man får høre hva andre tenker om boka man selv har lest.»
«Som deltaker på bokprat får man lest bøker man ikke ville valgt selv og det kan vise seg å være en fantastisk bok!»
«Å lese og delta på bokprat er mentalt utviklende – man får tolke, tenke og nye møter kan være berikende. Det er interessant å høre hva andre tenker om boka»
«Å lese er kjempeviktig; man får opplevelser, kunnskap og innsikt.»
«Biblioteket er en viktig instans og møteplass»
Velkommen!
Translate »