Vi utsetter bokpraten til litt fram i tid pga. den pågående covid-19-situasjonen og kommer tilbake med ny dato etter hvert.

Glad i å lese? Vil du dele leseopplevelsene med andre? Bli med på årets første bokprat- Fauske biblioteks lesesirkel for voksne.

Vi leser samme bok og prater om boka. Eneste forutsetning for å delta er at du har lest boka som det blir prata om. Denne onsdagen prater vi om «Ildtunger» av Elin Hansen.

Er den god, midt på treet, fantastisk, kjedelig, irriterende, tafatt eller noe helt annet? Det kan diskuteres! Stikk gjerne innom biblioteket og lån boka. NB! Du kan også låne boka som e-bok og e-lydbok i appen BookBites.

Arrangementet er gratis og åpent for alle.

Hør forfatteren lese utdrag fra «Ildtunger» i denne digitale høytlesingsstunda på Fauske bibliotek

Bokpraten inspirerer og gir mer leselyst
Biblioteket har arrangert bokprat siden høsten 2018 og det er en mer eller mindre fast gjeng som møtes hver gang, og vi har plass til flere. Det er både artig og inspirerende å snakke om ei bok som både du og andre nettopp har lest. Det beriker leseopplevelsen og ikke minst – gir mer leselyst. Og du kan bli overraska over hvor ulikt folk leser samme bok.

Smitteverntiltak: Vi sitter med minst 1 meters avstand under bokpraten. Husk å møte frisk, vaske hender og holde avstand. Vi registrerer navn og telefonnummer for å bistå ved ev. smittesporing. Maks deltakere: 10 stk.

Påmelding til biblioteket enten per e-post bibliotek@fauske.kommune.no eller tlf. 75 60 40 50 (skranke).

Biblioteket spanderer kaffe og te.

Velkommen nye og gamle bokpratere!

Translate »