Bokprat – Fauske biblioteks lesesirkel for voksne

TORSDAG 17. NOVEMBER KL.14-15.

«Kjærlighetens Antarktis» av Sara Stridsberg

«En kort stund har hun vært i verden med dens begjær, lengsel og frykt. Helt til en ukjent velger å ta livet hennes. Men barna finnes, de som en gang var hennes, Valle og Solveig, de som ble tatt hånd om av myndighetene og plassert et sted på Sverigekartet. Foreldrene hennes, Raksha og Ivan, finnes fortsatt, der de flakker gjennom Stockholm i de dødes tapte verden. Og dødsøyeblikket, det tar aldri slutt.» Omtale: Aschehoug

NB! «Kjærlighetens Antarktis» av Sara Stridsberg er 1 av de 10 nominerte i Bibliotekets litteraturpris – en helt ny pris som fra og med i 2022 vil bli delt ut årlig. Du kan være med og stemme fram den aller første prisvinneren. Les de nominerte bøkene og stem på dine tre favoritter innen 24. oktober på biblioteketslitteraturpris.no

Om bokpraten:
Glad i å lese? Vil du dele leseopplevelsene med andre? Bli med på bokprat- Fauske biblioteks lesesirkel for voksne. Vi leser samme bok og prater om boka. Eneste forutsetning for å delta er at du har lest boka som det blir prata om. Er den god, midt på treet, fantastisk, kjedelig, irriterende, tafatt eller noe helt annet? Det kan diskuteres!

Vi vil gjerne ha med flere på bokpraten. Deltakerne er enige i at å dele en felles leseopplevelse er en berikelse på mange vis.

Sagt på bokpraten om bokprat:

«Å delta på bokprat er sosialt og det er artig å møte andre som har lest samme bok. Man får høre hva andre tenker om boka man selv har lest.»

«Som deltaker på bokprat får man lest bøker man ikke ville valgt selv og det kan vise seg å være en fantastisk bok!»

«Å lese og delta på bokprat er mentalt utviklende – man får tolke, tenke og nye møter kan være berikende. Det er interessant å høre hva andre tenker om boka»

«Å lese er kjempeviktig; man får opplevelser, kunnskap og innsikt.»

«Biblioteket er en viktig instans og møteplass»

Vi spanderer kaffe og te.

Velkommen nye og gamle bokpratere!

Translate »