Calendar

des
6
tir
GAMENITE @ Fauske bibliotek
des 6@17:00-20:00

Gaming og hygge

 

Velkommen til Gamenite på Fauske bibliotek! Gratis spill- og teknologiarrangement for ungdom 9-13 år

En aktivitet i regi av Redd Barna region nord og Fauske bibliotek.

Gamenite er Redd Barna region nord sitt tilbud for barn og unge i Fauske som digger gaming og teknologi. Gamenite starta opp på biblioteket høsten 2021 og fortsetter i 2022:

Gamenite er et tilbud til ungdom fra 9-13 år, en gang i måneden. Det vil som alltid være gratis, og det blir varm mat og hyggelige frivillige tilstede. Vi gleder oss!

 

GAMENITE HØST 2022:
TIRSDAGER KL.17-20 1 GANG I MÅNEDEN:

6.SEPTEMBER NB! FLYTTA TIL TIRSDAG 13.SEPTEMBER
4. OKTOBER
1. NOVEMBER
6. DESEMBER

PÅMELDING:
Nye og gamle deltakere kan melde seg på via https://bit.ly/gamenite22.

des
13
tir
Forfattertreff: Eva Salhus Winther @ Fauske bibliotek
des 13@18:00-19:00
Debutforfatter Eva Winther Salhus fra Fauske forteller om og leser fra sin helt ferske krimroman «Lukk meg i ditt hjerte inn»
Boksalg, boksignering, kaffe og kake.
Fri inngang. Velkommen!
des
15
tor
Bokprat i desember @ Fauske bibliotek
des 15@14:00-15:00
jan
12
tor
Bokprat i januar @ Fauske bibliotek
jan 12@14:00-15:00

 

«Ulf Norrstig er 70 år, pensjonert skogvokter og formann i det lokale jaktlaget. Han har vært gift med læreren Inga i nesten fem tiår. De to trenger ikke alltid å snakke så mye, men deler kjærligheten til både bøkene og naturen. Et møte med en ulv, en tidlig morgen i skogen, viser seg å få store konsekvenser, ikke bare for Ulf, men for samtlige innbyggere i den svenske bygda.

Ekman gir leseren storslagne naturskildringer, en vakker kjærlighetshistorie og et skarpt blikk på vår tid og hvordan vi behandler naturen rundt oss, i denne korte fortellingen som vil bli stående som et hovedverk i hennes store forfatterskap.

Løpe ulv er nominert til Nordisk Råds Litteraturpris, Sveriges Radios Romanpris, Adlibrisprisen og kåret til årets beste bok av Dagens Nyheter, Sverige.» Omtale: Biblioteksentralen.

Translate »