Calendar

aug
26
tor
Bokprat i august @ Fauske bibliotek
aug 26@14:00-15:00

Glad i å lese? Vil du dele leseopplevelsene med andre? Bli med på bokprat- Fauske biblioteks lesesirkel for voksne.

Vi leser samme bok og prater om boka. Eneste forutsetning for å delta er at du har lest boka som det blir prata om. Denne torsdagen prater vi om «De siste kjærtegn» av Kjersti Anfinnsen. Boka vant den nordnorske Havmannprisen i 2020.

Er den god, midt på treet, fantastisk, kjedelig, irriterende, tafatt eller noe helt annet? Det kan diskuteres! Stikk gjerne innom biblioteket og lån boka. NB! Du kan også låne boka som e-bok i i appen BookBites.

Arrangementet er gratis og åpent for alle.

Biblioteket har arrangert bokprat siden høsten 2018 og det er en mer eller mindre fast gjeng som møtes hver gang, og det er plass til flere. Det er både artig og inspirerende å snakke om ei bok som både du og andre nettopp har lest. Det beriker leseopplevelsen og ikke minst – gir mer leselyst. Og du kan bli overraska over hvor ulikt folk leser samme bok.

Smitteverntiltak: Husk å møte frisk, vaske hender og holde avstand. Vi registrerer navn og telefonnummer for å bistå ved ev. smittesporing. Maks deltakere: 10 stk.

Påmelding til biblioteket enten per e-post bibliotek@fauske.kommune.no eller tlf. 75 60 40 50 (skranke).

Biblioteket spanderer kaffe og te.

Velkommen nye og gamle bokpratere!

sep
21
tir
KONSERT: Evert og Cornelis @ Fauske bibliotek
sep 21@17:00-18:00

Gled dere til Johan Christer Novsjøs og Yngve Fritjof Kristiansens tolkninger av de to stire visekunstnerne Evert Taube og Cornelis Vreeswijk. De gode historiene og anekdotene sitter løst mellom visene og gir næring til både lattermuskler og tårekanaler. Novsjø har som enete nordmann blitt tildelt Evert Taube-prisen i Sverige og Kristiansen har en rekke ganger opptrådt under Cornelis-dagen på Mosebacke i Stockholm.

Velkommen til konsert. Fri inngang. Vær frisk, husk håndvask og 1 meters regel.

This image requires alt text, but the alt text is currently blank. Either add alt text or mark the image as decorative.

Translate »