AVLYST
KONSERT TIRSDAG 10. NOVEMBER KL.17.00

Etter sin første utgivelse av «Nordlandsfjellan» ble John Kristian Karlsen sammenligna med Trygve Hoff. Slik oppstod ideen om å kombinere deres sanger i en konsert. Sjangerbredde og det nordnorske landskapet karakteriserer John Kristians komposisjoner. Konserten består av kjent stoff og noen røverhistorier fra «før i tia» som vil røre ved folkesjela. Den varierer fra sommerfriske ballader til veien fram mot mørketida. Noen personlige betraktninger blir det også underveis. Med seg har John Kristian gitarist og vokalist Andreas Kopland Berger. At musikerne trives med samarbeidet, kommer tydelig fram på scenen.

Smittevernhensyn:
INNGANGSBILLETT: NB! Arrangementet er gratis, men har begrensede plasser pga. smittevernhensyn. Du må derfor ha inngangsbillett. Billett kan hentes på Fauske bibliotek i våre åpningstider: tirsdag kl.12-19, torsdag og fredag kl.12-15. Vi sitter med minst 1 meters avstand. Husk å møte frisk, vaske hender og holde avstand. Vi registrerer navn og telefonnummer for å bistå ved evt. smittesporing.

Velkommen!

Arrangør: Den kulturelle spaserstokken og Salten kultursamarbeid