Topp stemning da teaterelever fra kulturskolen spilte musikkteateret «Alise i Havlandet» for inviterte barnehagebarn i dag på biblioteket. Vi ser fram til flere artige og givende samproduksjoner med kulturskolen framover. Stor stas! 

De yngste teaterelevene ved kulturskolen spilte «Alise i Havlandet» fritt etter eventyret «Alice i eventyrland» for barnehagebarn. Teaterlærer Cecilie A. Karlsen har skrevet manus og biblioteksjef Elin har komponert musikken og skrevet sangtekster og det hele ble framført av teaterelevene med stor spilleglede og innlevelse. For flere av teaterelevene var dette aller første gang de har spilt teater for et publikum og derfor var det ekstra artig at det gikk så bra. Publikum var inviterte barnehagebarn, denne gang fra Vestmyra barnehage og Erikstad barnehage. Spente skuespiller-foreldre og søsken var også publikum denne formiddagen.

Her er gjengen ferdig sminka og iført kostymer like før forestillinga starta. En livlig og sprudlende gjeng som er glad for å spille teater og det midt i skoletida!

Foto: Cecilie A. Karlsen og Elin Rønningen

 

 

Translate »