Det er sommer, det er sol og det er… pop-up-bibliotek!

Vi popper opp i Fauske sentrum i juli med vårt eget pop-up-bibliotek. Her finner du lesestoff og alle som besøker oss får en kopp kaffe eller saft på lånet (så lenge lageret rekker!).
Stikk innom oss i sentrum like utenfor Amfi-senteret – du ser raskt den flotte store sykkelen fylt til randen med fargerike bøker –  og lån ei bok eller flere. Så lenge været er godt nok, popper vi opp disse dagene:

Onsdag 7.juli kl.12.30-15
Fredag 10.juli kl.12.30-15
Onsdag 15. juli kl.12.30-15.

Vi sees:)

Familien Setså Hanssen fra Sulitjelma stakk innom oss på POP-UP-biblioteket i juli
De både lånte bøker og henta velfortjente Sommerles-premier.

                                                                                                   

 

POP-UP -biblioteket fra Fauske bibliotek popper opp i sentrum i juli på en flott el-sykkel. Vi fikk låne el-sykkel hos Helsetunet og det er vi veldig glade for. Vi får låne denne når de ikke selv er på sykkeltur med beboerne.

Helsetunet har to slike sykler (Rich Show-sykler) og disse er gitt i gave av Demensforeninga slik at beboerne skal få mulighet til å komme seg ut og rundt omkring på tur.

PS! Dersom du eller noen du kjenner ønsker å ta med beboere ved Helsetunet ut på sykkeltur, ta kontakt med Margrete Djupvik, avdelingsleder ved Miljø- og aktivitetsavdelinga: tlf. 756 04896 og e-post: margrete.djupvik@fauske.kommune.no.
Det er aldri for sent å komme seg ut på tur:)

Hilsen
biblioteket

 

 

 

Translate »