Biblioteket abonnerer nå på Lesekroken.no. Det betyr at du som låner på Fauske bibliotek får gratis tilgang til en flott digital nettressurs for barn på både på norsk og de vanligste minoritetsspråkene i Norge. Det eneste du trenger for å komme i gang er publikumspassordet fra biblioteket. Dette får du ved å kontakte oss på e-post, telefon eller i skranken på biblioteket.

På Lesekroken.no finner du hundrevis av barnesanger, eventyr og digitale aktiviteter. Du kan lese og lytte til eventyr på mange språk, synge karaoke, høre barnesanger, øve på språk, fargelegge tegninger,  legge puslespill og mye mer. En fin aktivitetsside for alle barn.

Lesekroken er åpen for alle som er lånere ved Fauske bibliotek og kan brukes overalt via data, nettbrett og mobil. Ingen nedlastning er nødvendig.
Eventyrene er lest opp av mange kjente og kjære skuespillere. bl.a. Sverre Holm, Sidsel Ryen, Henki Kolstad, Jens Bolling og Eli Rygg.
Lesekroken er en digital tjeneste tilpassa barn som brukes av bibliotek, skoler, barnehager, private og PPT-tjenesten i landet.

Fauske bibliotek abonnerer på lesekroken.no og alle som er lånere hos Fauske bibliotek kan få gratis tilgang til denne tjenesten. Det eneste du trenger er et publikumspassord fra Fauske bibliotek.
Ved å benytte publikumspassordet kan tjenesten tas i bruk med engang.

For å vite mer, gå til Info om Lesekroken

biblioteket